Dit had ik een paar jaar geleden niet kunnen bedenken: ik schrijf mijn 500ste blog!!
Maar dit is 'm dus wel.
En..... mijn inspiratie is nog niet op!
Ik heb lang lopen denken welk bericht voor deze speciale 500ste blog geschikt zou zijn, maar ik kwam er niet uit.
Dus dit wordt het gewoon.....
Een blog over mijn 500ste blog....
Ik hou van bloggen, ik vind het heerlijk om te schrijven over wat ik heb meegemaakt, ontdekt en gedaan. Mijn moestuin is echt mijn passie en inspiratiebron om mee aan de slag te gaan in de keuken. Omdat ik over veel dingen enthousiast kan worden en mijn leven heel afwisselend is, schrijf ik ook over: mooie ideeën, minimaliseren, minder plastic gebruiken en verantwoord leven met zorg voor het milieu.
Eigenlijk gewoon wat ik vind passen op mijn blog!! Om een kijkje in mijn leven te geven, maar vooral om anderen... jóu, te inspireren en enthousiasmeren.
Iedereen is anders, pak eruit wat bij je past en wat jij kunt gebruiken!
Om het simpel te houden ga ik nu een zelfgemaakte blogtag invullen, waardoor je meer over me te weten komt.
Ik vond geen passende, complete vragenlijst, dus maakte ik deze zelf.
Met in totaal 25 vragen krijg je snel een inkijkje in mijn leven over bloggen èn food.
Ik deel de vragenlijst in tweeën: Bloggen en Food. Komt 'ie:
1. Hoe lang blog je al?
Dat is niet zo moeilijk: vanaf september 2015. Toen veel bloggers stopten, ben ik gewoon begonnen.
2. Wat is je eerste blogbericht?
Dat is makkelijk terug te zoeken.... ik begon gewoon waar ik toen mee bezig was en dat waren brandnetels. Een prikkelend begin.....
3. Krijg je betaald voor je blog?
Nee, ik krijg niets, ik blog omdat ik het leuk vind! Wel heb ik wat advertenties staan, automatisch gegenereerd via blogger en dat werkt per klik. Hoewel ze er inmiddels al lang op staan, heeft het me nog niets opgeleverd.
Maar ja..... je moet ook niet op alles klikken, leren we onze kinderen, toch?!
4. Welk blogbericht is het meest gelezen?
Met stip op nummer 1 staat mijn blog over het Fruitontbijt. Helemaal terecht, vind ik zelf, want over het ontbijten met fruit ben ik al zo'n 20 jaar enthousiast. Het is inmiddels 4494 keer gelezen.
Maar dit is 'm dus wel.
En..... mijn inspiratie is nog niet op!
Ik heb lang lopen denken welk bericht voor deze speciale 500ste blog geschikt zou zijn, maar ik kwam er niet uit.
Dus dit wordt het gewoon.....
Een blog over mijn 500ste blog....
Kijkje in mijn blog keuken
Maar zonder gekheid: ik geef je een persoonlijk kijkje in mijn (blog)keuken.Ik hou van bloggen, ik vind het heerlijk om te schrijven over wat ik heb meegemaakt, ontdekt en gedaan. Mijn moestuin is echt mijn passie en inspiratiebron om mee aan de slag te gaan in de keuken. Omdat ik over veel dingen enthousiast kan worden en mijn leven heel afwisselend is, schrijf ik ook over: mooie ideeën, minimaliseren, minder plastic gebruiken en verantwoord leven met zorg voor het milieu.
Eigenlijk gewoon wat ik vind passen op mijn blog!! Om een kijkje in mijn leven te geven, maar vooral om anderen... jóu, te inspireren en enthousiasmeren.
Iedereen is anders, pak eruit wat bij je past en wat jij kunt gebruiken!
Om het simpel te houden ga ik nu een zelfgemaakte blogtag invullen, waardoor je meer over me te weten komt.
Vragen
Andere bloggers doen het regelmatig, een bloggerstag invullen, ofwel een vragenlijst die meer over je onthult en die je weer doorstuurt naar andere bloggers.Ik vond geen passende, complete vragenlijst, dus maakte ik deze zelf.
Met in totaal 25 vragen krijg je snel een inkijkje in mijn leven over bloggen èn food.
Ik deel de vragenlijst in tweeën: Bloggen en Food. Komt 'ie:
1. Hoe lang blog je al?
Dat is niet zo moeilijk: vanaf september 2015. Toen veel bloggers stopten, ben ik gewoon begonnen.
2. Wat is je eerste blogbericht?
Dat is makkelijk terug te zoeken.... ik begon gewoon waar ik toen mee bezig was en dat waren brandnetels. Een prikkelend begin.....
3. Krijg je betaald voor je blog?
Nee, ik krijg niets, ik blog omdat ik het leuk vind! Wel heb ik wat advertenties staan, automatisch gegenereerd via blogger en dat werkt per klik. Hoewel ze er inmiddels al lang op staan, heeft het me nog niets opgeleverd.
Maar ja..... je moet ook niet op alles klikken, leren we onze kinderen, toch?!
4. Welk blogbericht is het meest gelezen?
Met stip op nummer 1 staat mijn blog over het Fruitontbijt. Helemaal terecht, vind ik zelf, want over het ontbijten met fruit ben ik al zo'n 20 jaar enthousiast. Het is inmiddels 4494 keer gelezen.
5. Welke blog kostte je het meeste tijd?
Dat is wel mijn blog over zelf deo maken. Het is een lang verhaal geworden, maar wel erg interessant. Ik heb er zelf heel veel over gelezen, uitgeprobeerd en van geleerd. En leuk.... er zat een winactie bij voor mijn lezers.
6. Heb je hulp bij je blog?
Alle blogs schrijf ik zelf en ik schrijf waar ik op dat moment mee bezig ben....
Maar met de foto's vraag ik vaak advies aan Faye, m'n oudste en zeer kritische dochter. Als zij er niet is, vraag ik aan iemand anders in huis welke foto de leukste, de scherpste en de meest passende is.
En sinds kort helpt Ellen me af en toe bij het categoriseren van mijn vele berichten, het maken van pagina's. Super blij mee, want soms weet ik zelf niet meer wat ik allemaal geschreven heb.
7. Hoe maak je de foto's voor je blog?
Ik maak de foto's zelf met mijn telefoon. Nu een Samsung Galaxy S7. Ik heb een workshop bij een fotografe gedaan om beter foto's met mijn smartphone te kunnen maken. Soms maakt Faye foto's voor me of geeft me tips. Voor foodfoto's koop ik soms apart servies en servetten voor de kleur. En mijn achtergrond is heel vaak dezelfde witte sidetable voor een witte muur. Mijn blauwe keuken leent zich helaas niet voor foto's.
8. Waar let je op als je informatie deelt op je blog?
Dit blog is een persoonlijk blog en ik kies zelf waarover ik schrijf en wat voor informatie ik deel. Ik ben voorzichtig met de foto's en namen die ik deel van personen. Mijn kinderen vraag ik altijd om toestemming als ik hun naam of een foto wil delen. Bij andere kinderen, bijvoorbeeld tijdens de schooltuinlessen of bij een verjaardagsfeestje, vraag ik altijd om toestemming aan de school of de ouders. Ik ben kritisch over wat ik wel of niet deel.
Dit blog is een persoonlijk blog en ik kies zelf waarover ik schrijf en wat voor informatie ik deel. Ik ben voorzichtig met de foto's en namen die ik deel van personen. Mijn kinderen vraag ik altijd om toestemming als ik hun naam of een foto wil delen. Bij andere kinderen, bijvoorbeeld tijdens de schooltuinlessen of bij een verjaardagsfeestje, vraag ik altijd om toestemming aan de school of de ouders. Ik ben kritisch over wat ik wel of niet deel.
9. Wat is de eerste blog die je zelf tegenkwam?
Dat ging best een beetje raar. Ik kocht eerst een boek en daarop stond dat de auteur, Teunie Luijk van "Dat doen we lekker zelf!" blogger was. Ik heb haar blog opgezocht en ben het gaan volgen. Het is erg leuk hoe ze schrijft over haar dagelijks leven met 10 kinderen, haar onvermoeibare energie om alles zelf en zó goedkoop mogelijk te doen. Ze inspireerde me echt.
Dat ging best een beetje raar. Ik kocht eerst een boek en daarop stond dat de auteur, Teunie Luijk van "Dat doen we lekker zelf!" blogger was. Ik heb haar blog opgezocht en ben het gaan volgen. Het is erg leuk hoe ze schrijft over haar dagelijks leven met 10 kinderen, haar onvermoeibare energie om alles zelf en zó goedkoop mogelijk te doen. Ze inspireerde me echt.
10. Wat vind je het minst leuk aan bloggen?
Gek maar waar! Soms is bloggen ook minder leuk. Bijvoorbeeld de druk die ik mezelf op leg om ergens over te bloggen maar waar ik simpelweg de tijd niet voor heb. Ook de lat die steeds hoger komt te liggen op goede foto's.
En.... ik denk dat veel bloggers het herkennen: de druk om een blog perfect te schrijven. En dat geldt voor de inhoud, maar ook mijn taalgebruik en spelling. Ik houd van taal en vind het geweldig dat mensen tegen me zeggen dat mijn blog zó prettig lezen is omdat er geen spelfouten in voorkomen. Maar dat betekent wel dat ik een blog vóór publicatie minstens 5(!) keer overlees en verbeter......
Gek maar waar! Soms is bloggen ook minder leuk. Bijvoorbeeld de druk die ik mezelf op leg om ergens over te bloggen maar waar ik simpelweg de tijd niet voor heb. Ook de lat die steeds hoger komt te liggen op goede foto's.
En.... ik denk dat veel bloggers het herkennen: de druk om een blog perfect te schrijven. En dat geldt voor de inhoud, maar ook mijn taalgebruik en spelling. Ik houd van taal en vind het geweldig dat mensen tegen me zeggen dat mijn blog zó prettig lezen is omdat er geen spelfouten in voorkomen. Maar dat betekent wel dat ik een blog vóór publicatie minstens 5(!) keer overlees en verbeter......
11. Welke blogs kunnen we binnenkort verwachten?
Sinds kort ben ik mijn berichten aan het ordenen in pagina's. Maar als je daar, chaoot dat ik ben, pas mee begint na ruim 400 blogs, is het best een hele klus!
Nu ik een overzicht maak, mis ik bijvoorbeeld bepaalde groente-recepten, dus daar ga ik een inhaalslag maken. Ook kan ik nog veel meer schrijven over bijen, kippen en specials passend bij bijzondere dagen in het jaar.
Ook ga ik een bijzondere samenwerking aan met een vriend die een bijzonder natuurproduct gaat importeren vanuit Soedan, met een eerlijk loon voor de boeren. Wat dit is, verklap ik nog niet, maar met dit bijzondere product ga ik recepten verzinnen. Ik ben zó benieuwd hoe dat gaat worden, maar 'k heb er zin in!!
12. Waar en wanneer blog je het liefst?
Ik blog het liefst 's avonds, maar omdat het soms laat wordt, begin ik tegenwoordig vaak eerder. Ik mag het sowieso niet later dan 12.00 uur maken van mezelf, want de volgende dag gaat de wekker weer vroeg.
Ik begin trouwens bijna altijd op mijn telefoon met de Blogger app. Tijdens het koken, in de auto of zelfs op de wc.... de eerste zinnen en woorden komen vanzelf in me opborrelen en die móet ik dan alvast ergens kwijt.
Verder blog ik altijd thuis, eerst zat ik 'vast' achter mijn pc, maar sinds dit voorjaar heb ik een nieuwe laptop en dat is wel erg makkelijk. Lekker op de bank, buiten aan de tuintafel....
13. Welk cijfer geef je je eigen blog?
Deze vraag geef ik graag door aan mijn lezers.....
Sinds kort ben ik mijn berichten aan het ordenen in pagina's. Maar als je daar, chaoot dat ik ben, pas mee begint na ruim 400 blogs, is het best een hele klus!
Nu ik een overzicht maak, mis ik bijvoorbeeld bepaalde groente-recepten, dus daar ga ik een inhaalslag maken. Ook kan ik nog veel meer schrijven over bijen, kippen en specials passend bij bijzondere dagen in het jaar.
Ook ga ik een bijzondere samenwerking aan met een vriend die een bijzonder natuurproduct gaat importeren vanuit Soedan, met een eerlijk loon voor de boeren. Wat dit is, verklap ik nog niet, maar met dit bijzondere product ga ik recepten verzinnen. Ik ben zó benieuwd hoe dat gaat worden, maar 'k heb er zin in!!
12. Waar en wanneer blog je het liefst?
Ik blog het liefst 's avonds, maar omdat het soms laat wordt, begin ik tegenwoordig vaak eerder. Ik mag het sowieso niet later dan 12.00 uur maken van mezelf, want de volgende dag gaat de wekker weer vroeg.
Ik begin trouwens bijna altijd op mijn telefoon met de Blogger app. Tijdens het koken, in de auto of zelfs op de wc.... de eerste zinnen en woorden komen vanzelf in me opborrelen en die móet ik dan alvast ergens kwijt.
Verder blog ik altijd thuis, eerst zat ik 'vast' achter mijn pc, maar sinds dit voorjaar heb ik een nieuwe laptop en dat is wel erg makkelijk. Lekker op de bank, buiten aan de tuintafel....
13. Welk cijfer geef je je eigen blog?
Deze vraag geef ik graag door aan mijn lezers.....
FOODVRAGEN
1. Waar kun je me 's nachts voor wakker maken?
Dit is geen verrassing, ik heb het al een paar keer genoemd: een goede, romige risotto.... dáár mag je me voor wakker maken. En dan vooral deze!
2. Wat zijn jouw voedingsprincipes?
Ik ben overtuigd vegetariër en dat houdt niet alleen dat ik geen vlees en vis eet, maar ook dat ik alles zelf maak om te vervangen en lukt dat een keer niet, dat ik uitgebreid alle ingrediëntenlijsten scan om zeker geen ansjovis of gelatine binnen te krijgen.
Mijn tweede en belangrijke voedingsprincipe is het fruitontbijt.... ook als de rest van het gezin gaat ontbijten bij Ikea of als we in een hotel verblijven..... 's morgens begin ik de dag met alleen vers fruit!!
Verder drink ik alleen voor het eten water...nooit tijdens of na de maaltijd. Heel slecht voor de spijsvertering....
En ik gebruik zelf zo min mogelijk zuivel.
3. Wat kies je: koffie of thee?
Thee en dan ook nog het liefst zonder zakje: kruidenthee!
Koffie lust ik niet, ook nooit gedronken! Ik zet wel regelmatig koffie voor mijn Maestro... maar ik vind het nog steeds stinken! En alleen in Londen - waar ik langs allerlei hippe koffietentjes slenterde terwijl ik dorstig en koud was - kreeg ik lichtjes het gevoel dat ik misschien wat miste.
4. Ga je voor suiker of suikervrij?
Omdat ik vaak over gezonde recepten en vegetarische alternatieven blog, sta ik een beetje bekend als gezondheidsfreak. Suiker staat niet goed bekend en terecht! En soms is suiker vervangen inderdaad een goed idee, al is het alleen maar om je er van bewust te zijn dat je best zonder kan. Maar suiker conserveert goed en is daarom ideaal als je jams en siropen maakt. Ik ben er dan ook niet bang voor.
Met mate suiker gebruiken is écht geen zonde!
Wees vooral bedacht op al die verborgen suiker. Belachelijk toch dat er in mayonaise, ketchup, chips en soep (ja, zonder 'n') suiker zit??!
5. Waar haal je je inspiratie vandaan?
In de eerste plaats uit de moestuin! Vaak loop ik op zondagmiddag even een rondje door de tuin. Wat kan ik komende week oogsten? Vervolgens bedenk ik een - uiteraard vegetarisch - weekmenu, waarin ik varieer met vervangende eiwitten, zoals kaas, noten, peulvruchten, tofu en andere vleesvervangers en ik wissel zoveel mogelijk af met pasta, granen, rijst, aardappels of voedingsmiddelen als taco's, tortillachips of peulvruchten. Als ik teveel groente of fruit heb, ga ik ideeën bedenken. Zo maakte ik al eens zelf rode voedselkleurstof van bieten, maak ik allerhande vruchtenlikeuren, wijn van druiven, azijn van appels èn -samen met mijn bijen- honing!
6. Wat is je favoriete (land)keuken?
Ik kan niet kiezen, het zijn er meerdere: de Mexicaanse keuken met zijn pit, de Marokkaanse keuken met haar zoet-kruidige specerijen en natuurlijk de Italiaanse keuken met pasta's en pizza's. Hoewel.... ik mix ook graag alles door elkaar: fusion koken. Als het maar vegetarisch is.
7. Koken of bakken, wat doe je liever?
Bakken is er eigenlijk bij gekomen (zie mijn pagina over bakrecepten). Koken is mijn eerste liefde!!
In de eerste plaats uit de moestuin! Vaak loop ik op zondagmiddag even een rondje door de tuin. Wat kan ik komende week oogsten? Vervolgens bedenk ik een - uiteraard vegetarisch - weekmenu, waarin ik varieer met vervangende eiwitten, zoals kaas, noten, peulvruchten, tofu en andere vleesvervangers en ik wissel zoveel mogelijk af met pasta, granen, rijst, aardappels of voedingsmiddelen als taco's, tortillachips of peulvruchten. Als ik teveel groente of fruit heb, ga ik ideeën bedenken. Zo maakte ik al eens zelf rode voedselkleurstof van bieten, maak ik allerhande vruchtenlikeuren, wijn van druiven, azijn van appels èn -samen met mijn bijen- honing!
6. Wat is je favoriete (land)keuken?
Ik kan niet kiezen, het zijn er meerdere: de Mexicaanse keuken met zijn pit, de Marokkaanse keuken met haar zoet-kruidige specerijen en natuurlijk de Italiaanse keuken met pasta's en pizza's. Hoewel.... ik mix ook graag alles door elkaar: fusion koken. Als het maar vegetarisch is.
7. Koken of bakken, wat doe je liever?
Bakken is er eigenlijk bij gekomen (zie mijn pagina over bakrecepten). Koken is mijn eerste liefde!!
8. Wat is dé food uitvinding waar je trots op bent?
De quinoa-kerrie kroket. Bedacht omdat ik regelmatig een restje quinoa over had! Don't waste food! Na het lezen van dit recept heb je geen excuus meer ;)
9. Wat staat er nog op je bak bucket list?
Turkse baklava en Zeeuwse bolussen.
Oh ja.... en een volkoren Ciabatta; weet niet of dat bestaat, maar ik ga graag de uitdaging aan!
Oh ja.... en een volkoren Ciabatta; weet niet of dat bestaat, maar ik ga graag de uitdaging aan!
10. Waar doe je je boodschappen?
Ik ga elke week verschillende winkels langs, omdat ik overal zo mijn favoriete producten scoor. Ik ga in ieder geval naar de Hoogvliet omdat die op de route van school naar huis ligt, de Aldi, waar ze steeds meer biologisch hebben!, de Natuurwinkel voor lekkere biologische wijn en alle andere bio producten die ik elders niet kan vinden. Af en toe ga ik naar de AH XL - heerlijk om door al die paden te dwalen- en de Surinaamse toko en de Halal slager op de hoek. Beetje raar dat ik als vegetariër bij een slager kom, maar mijn voorraad kruiden en specerijen, dadels en tofu haal ik altijd daar. En mijn kinderen krijgen een snoepje ;)
Ik ga elke week verschillende winkels langs, omdat ik overal zo mijn favoriete producten scoor. Ik ga in ieder geval naar de Hoogvliet omdat die op de route van school naar huis ligt, de Aldi, waar ze steeds meer biologisch hebben!, de Natuurwinkel voor lekkere biologische wijn en alle andere bio producten die ik elders niet kan vinden. Af en toe ga ik naar de AH XL - heerlijk om door al die paden te dwalen- en de Surinaamse toko en de Halal slager op de hoek. Beetje raar dat ik als vegetariër bij een slager kom, maar mijn voorraad kruiden en specerijen, dadels en tofu haal ik altijd daar. En mijn kinderen krijgen een snoepje ;)
11. Ben je ergens allergisch voor?
Nee, gelukkig niet. Maar dat betekent niet dat anderen zich aan mij moeten aanpassen als ze komen eten. Ik kan best vegan koken, of suikervrij of glutenvrij.... Mooie uitdaging juist!
12. Wat is je grootste foodblunder?
Ik maakte eens verse pesto en had alvast de olie in een maatbeker klaargezet terwijl de andere ingrediënten door de keukenmachine draaiden. Die middag had ik echter ook citroenmelissesiroop gemaakt en een restant in een maatbeker laten staan. Onder het koken - de keuken is het middelpunt in huis - wordt er altijd van alles aan me gevraagd of tegen me verteld.
Je voelt 'm al aankomen. Na de kruiden, knoflook, nootjes en kaas, schonk ik geen olie bij de pesto, maar citroenmelissesiroop die dezelfde kleur had.
De pasta pesto van die avond smaakte héél bijzonder!!
Nee, gelukkig niet. Maar dat betekent niet dat anderen zich aan mij moeten aanpassen als ze komen eten. Ik kan best vegan koken, of suikervrij of glutenvrij.... Mooie uitdaging juist!
12. Wat is je grootste foodblunder?
Ik maakte eens verse pesto en had alvast de olie in een maatbeker klaargezet terwijl de andere ingrediënten door de keukenmachine draaiden. Die middag had ik echter ook citroenmelissesiroop gemaakt en een restant in een maatbeker laten staan. Onder het koken - de keuken is het middelpunt in huis - wordt er altijd van alles aan me gevraagd of tegen me verteld.
Je voelt 'm al aankomen. Na de kruiden, knoflook, nootjes en kaas, schonk ik geen olie bij de pesto, maar citroenmelissesiroop die dezelfde kleur had.
De pasta pesto van die avond smaakte héél bijzonder!!
Wil je meer van me weten, vraag gerust....
Bij deze tag ik zelf :
Francesca met haar foodblog Francescakookt. Het was gewoon leuk en gezellig om met je samen te werken tijdens de foodworkshops op Koningsdag.
Teunie met haar eenvoudigleven blog. Dank je wel voor je inspiratie en top dat mijn blog vermeldt staat op die van jou.
Shirley van Shirleyskeuken, omdat we al vaker leuke avonturen met elkaar beleefden zoals samen zwemmen en wildplukken. Op nieuwe avonturen samen!
Andere bloggers die ik zou willen taggen zijn onlangs gestopt met schrijven, dus dat houdt op.
Wil je deze tag gebruiken? Vermeldt dan even mijn naam en blog bij die van jou.
1. Een workshop bij mij in de keuken
2. Een luxe en heerlijk cadeaupakket met ambachtelijke, zelfgemaakte streekproducten!
3. Een ontspannen saunabezoek voor twee personen, helemaal gratis!
Maarrrr..... om één van deze cadeaus te krijgen, moet je er wel wat voor doen!
Niet schrikken, het is heel makkelijk.....
Stap 1: Meld je aan als volger, als je dit nog niet hebt gedaan. Dit doe je met de knop rechts bovenaan. Heb je geen google-account, dit wordt voor je gemaakt wanneer je op de knop klikt. Verder gebeurt er niets mee, het is niet eng en ik krijg niet je gegevens.
Stap 2: Deel je favoriete recept of blogpost van mij via social media: Facebook en Insta met hashtag #tijdvoortamar. Doe dit op je eigen tijdlijn of profiel.
Je mag ook dit 500ste bericht delen!
Zit je niet op deze social media? Je kan ook je favoriete bericht hieronder bij de comments noemen.
Stap 3: Noem je keuze: welke prijs wil jij winnen? Het cadeaupakket, de workshop of de sauna?!
Stap 4: Doe het op tijd. Omdat het nog vakantie is, krijg je 10 dagen de tijd!
Dus tot 30 augustus!
Even voor de duidelijkheid: je kunt ook meerdere keren mee doen als je meer dan één bericht van me deelt. Elke keer dat je een bericht deelt, maak je meer kans op een prijs....
Bij deze tag ik zelf :
Francesca met haar foodblog Francescakookt. Het was gewoon leuk en gezellig om met je samen te werken tijdens de foodworkshops op Koningsdag.
Teunie met haar eenvoudigleven blog. Dank je wel voor je inspiratie en top dat mijn blog vermeldt staat op die van jou.
Shirley van Shirleyskeuken, omdat we al vaker leuke avonturen met elkaar beleefden zoals samen zwemmen en wildplukken. Op nieuwe avonturen samen!
Andere bloggers die ik zou willen taggen zijn onlangs gestopt met schrijven, dus dat houdt op.
Wil je deze tag gebruiken? Vermeldt dan even mijn naam en blog bij die van jou.
Acties en prijzen
Wie jarig is, trakteert.
Mijn blog is jarig, dus ik trakteer!
En niet één, niet twee, maar wel drie(!) leuke prijzen heb ik voor je bedacht.
Dus je kunt kiezen wat je het liefst hebt.
1. Een workshop bij mij in de keuken
Wat te denken van een inspirerende workshop bij mij in de keuken of tuin?!
Het is een workshop naar keuze en je kunt kiezen uit: zelf jam maken, lippenbalsem of deodorant maken, een taart bakken, wasmiddel maken, honing slingeren.... Nou ja, kies maar!
2. Een luxe en heerlijk cadeaupakket met ambachtelijke, zelfgemaakte streekproducten!
Hier zit in ieder geval honing en honingraat in. Verder mag je gerust aangeven wat je wel of niet lekker vind of wel of niet durft proeven. Een pakket op maat gemaakt.
3. Een ontspannen saunabezoek voor twee personen, helemaal gratis!
Je krijgt de bon thuis en kunt deze activeren en inleveren bij vier verschillende Thermen.
Ik lees net de op de bon dat hij tot 20 september geldig is....
Oeps! Deze blog liet langer op zich wachten dan gepland.
Maarrrr..... om één van deze cadeaus te krijgen, moet je er wel wat voor doen!
Niet schrikken, het is heel makkelijk.....
Stap 1: Meld je aan als volger, als je dit nog niet hebt gedaan. Dit doe je met de knop rechts bovenaan. Heb je geen google-account, dit wordt voor je gemaakt wanneer je op de knop klikt. Verder gebeurt er niets mee, het is niet eng en ik krijg niet je gegevens.
Stap 2: Deel je favoriete recept of blogpost van mij via social media: Facebook en Insta met hashtag #tijdvoortamar. Doe dit op je eigen tijdlijn of profiel.
Je mag ook dit 500ste bericht delen!
Zit je niet op deze social media? Je kan ook je favoriete bericht hieronder bij de comments noemen.
Stap 3: Noem je keuze: welke prijs wil jij winnen? Het cadeaupakket, de workshop of de sauna?!
Stap 4: Doe het op tijd. Omdat het nog vakantie is, krijg je 10 dagen de tijd!
Dus tot 30 augustus!
Even voor de duidelijkheid: je kunt ook meerdere keren mee doen als je meer dan één bericht van me deelt. Elke keer dat je een bericht deelt, maak je meer kans op een prijs....
Ben ik wat vergeten of is iets zwaar onduidelijk? Laat het me even weten.....
Vier je dit feestje met me mee?
Dit laat je toch niet aan je voorbij gaan?!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten